תמיכה טכנ ית במחשבים על ידי גורם חיצונ י | Publisher
מאמרים ותוכן איכותי להפצה חופשית ברשת

שלום, אורח

זכור אותי

שחזור סיסמא

קטגוריות


תמיכה טכנ ית במחשבים על ידי גורם חיצונ י

פורסם בתאריך 08/06/2012 ע"י שגיא קהלנ י בקטגוריה שירותים עסקיים | צפיות: 3044 | התחבר לדירוג המאמר

תגיות המאמר: שירותי מחשוב, תמיכה טכנ ית, מחשוב ענ ן, שירותי IT

המשתמש הממוצע במחשב מכיר את היישומים והתוכ× ות שבהם הוא משתמש ואת החלקים ה× ראים לעין של המחשב. ואולם תקלה קלה במחשב גורמת ללחץ רב אצל המשתמשים ועלולה לשבש באורח משמעותי את הפעילות העסקית. לפיככ תמיכה טכ× ית במחשבים היא חשובה לא פחות מעבודת הרכש והטמעת התוכ× ות בעסק ולא פחות מעבודות התחזוקה השו× ות בתחום.

תמיכה כאמור לעיל יכולה להיות באמצעות חברה המע× יקה שירותי מחשוב, תמיכה טלפו× ית, אי× טר× טית או תמיכה באמצעות איש טכ× י המתקשר לעסק או שמשתמש בודד יוצר עימו קשר והוא ומבצע פעולות הדרכה טלפו× יים למשתמשים השו× ים. ככל שעסק הוא גדול יותר, ככ × דרשים משתמשים רבים יותר לפעולות מעין אלה. במקרים אחרים יש צורכ להגיע לעסק, אם בעקבות קריסה של שרת אחד או יותר ואם בעקבות תקלה במחשב, המצריכה פעולת תיקון. ראוי להדגיש כי תמיכה טכ× ית במחשבים אין פירושה ביצוע תיקו× ים, אף כי במקרים מסוימים עשוי הממו× ה על התמיכה לפתוח מחשבים, ולו רק על מ× ת לעמוד על מהות התקלה או לבצע תיקו× ים קלים כגון החלפת מאוורר, × יקוי וכיוצא באלה. 

רשתות מחשבים ותמיכה טכ× ית

גופים גדולים מעדיפים, משיקולים עסקיים ואחרים, להחזיק רשתות מחשבים עצמאיות ולהימ× ע מהתחברות לשרתים רחוקים. ואולם ככל שהרשת מורכבת יותר ככ הסיכוי לתקלות גדול יותר. תמיכה טכ× ית במחשבים יכולה להתבטא בטיפול מקומי בתקלות או בטיפול בבעיות אחרות הקשורות ברשת כמו גם תמיכה בשרתי ע× ן כחלק משירותי מחשוב ע× ן כוללים.

העברת × ושא התמיכה לגורם חיצו× י חוסכת לכל עסק שהוא סכומים לא קט× ים. המחשבים כיום ב× ויים לעמוד בעומס רב ואמורים להחזיק מעמד תקופות ארוכות. החזקת מספר א× שים האמו× ים על תמיכה כאמור לעיל, פירושה הוצאה כספית עבור תקופות ארוכות של חוסר מעש, למעט התק× ת מחשב חדש פה ושם או העלאת השרת מדי פעם. גורם חיצו× י אשר מספק תמיכה טכ× ית במחשבים, לעומת זאת, יגיע בתוכ זמן קצר במקרה הצורכ, בעוד פעולות החוזרות על עצמן ואשר אי× ן דורשות מומחיות גדולה יכולות להיות מוטלות על אדם אחד או יותר שהוכשר לבצע אותן כחלק מהעבודה שלו.

תמיכה טכ× ית במחשבים מטרתה להשאיר את המחשבים שמישים בכל רגע × תון. השקעה × כו× ה ב× ושא וטיפולים תקופתיים יזומים מפחיתים במידה רבה את הצורכ בתמיכה ומאפשרים העברה שלו לגורם חיצו× י בקלות רבה יותר. כמו כן, שירותי התמיכה התכ× ית במחשבים יכולים כאמור להתבצע בע× ן ואז החסכון בעלויות המחשוב × יכר יותר. החסכון × ובע בעיקר בהפחתת השימוש בחומרה וכפועל יוצא בא× שי התמיכה והמחשוב.

אודות שגיא קהלנ י

חברת ספקטרונ ט מספקת פתרונ ות מחשוב לעסקים ושירותי IT מתקדמים לחברות ועסקים בתחום. שירותי החברה כוללים אף תמיכה, הקמה ואיפיון של צרכים ושירותים בענ ן לרבות שרתי ענ ן ותוכנ ות. למידע נ וסף, חייגו: 03-6871317 או בקרו אותנ ו באתר: http://spectronet.co.il

שגיא קהלנ י

התחבר לשליחת תגובה

לא פורסמו עדיין תגובות למאמר זה

RSS | הנחיות כתיבה | שאלות נפוצות | מאמרים מובילים | מאמרים אחרונים | הכותבים המובילים | צור קשר